19 sep. 2010

Är det PMS eller suger livet på riktigt?

Äsch, jag har faktiskt lugnat ner mig mer nu. Jag skakar inte, jag kan tänka och jag andas lugnt. Inget raseri som skriker i kroppen. Alltså, jag har ju mens nu och dum som jag är så tror jag alltid att det inte har med mensen att göra. Jag mår ju dåligt allt som oftast ändå. Men kan det vara så att det förvärras på grund av mensen? Pojkvännen tycker det. Han tycker vi har det bra när jag inte är ett hormonmonster.
Jag ska överväga denna teori och kartlägga mönster för att sedan kunna analysera och dra en slutsats. Han tror alltså att min PMS gör att jag mår sämre. Jag tror att han är mindre kärleksfull bara ändå.

Raseriutbrott

För första gången på många år ville jag kasta glas och slå sönder speglar. Det va längesen jag skakade så mycket av ilska. Pojkvännen hade lagt på luren i örat på mig och sedan stängt av telefonen för att jag inte skulle nå honom. Och detta för att jag hade höjt rösten och blivit upprörd över att han sa att han inte hade saknat mig alls under dagen. Jag vet att jag är krävande, jag vet att jag behöver ständig bekräftelse. Fan, jag vill inte bli placerad i ett fack men jag kan ju inte blunda för att det tydligen ska vara vanligt för vuxna barn att behöva mer bekräftelse än andra. Det borde ju i så fall vara så sjukt många som behöver den extra bekräftelsen eftersom 400 000 barn växer upp med alkoholiserade föräldrar. Jag vet inte siffran på barn som växer upp med föräldrar som på andra sätt missunnar barnen. Så om jag inte är ensam om detta varför känner jag mig då som ett förbaskat jävla freak?!?

Jag som tyckte jag hade gjort så många framsteg. Nu känns det som en mil bakåt igen. Just nu är jag så förvirrad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tänk att några få ord skulle kunna lugna mig otroligt mycket just nu.
- Jag saknar dig så väldigt mycket och jag längtar ihjäl mig tills du kommer till mig och vi ska starta vårt liv ihop...
Jag önskar han kunde säga det så jag kunde slappna av en stund. Så jag kunde känna mig mer säker.

fan fan fan fan fan... Jag behöver slå söner något eller örfila mig själv eller hoppa från en klippa. Jag behöver stoppa min frustration och smärta nu. Jag vill vara normal och frisk. Jag vill må bra.
Jag är ju ett monster. Jag är en hemsk person. En klänging jobbig människa.